Foto:EPA

Minimalno savladali Granadu

Benitez zadovoljan stavom ekipe

S. Bošković

Rafael Benitez rekao je da nije zabrinut zbog zvižduka na Santiago Bernabeu za vrijeme utakmice Real Madrida i Granade (1:0).

Real Madrid se mučio da probije odbranu protivnika, a pobjedu je Kraljevima donio Karim Benzema nakon deset minuta igre u drugom dijelu.

Iako su promašili nekoliko 100% šansi, Benitez kaže da je zadovoljan predstavom na terenu.

"Kad se utakmica završila otišao sam do svlačionice i bio sam veoma sretan sa mojim timom. Ostvarili smo dobar rezultat u teškom meču", istakao je Benitez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Znamo da smo igrali dobro i pobijedili, ali kad meč ne ide kako želite, pobjeđivanje i gledanje na utakmicu pozitivno može pomoći timu", dodao je Benitez.

Real se trenutačno nalazi na vrhu La Lige i žele da tu budu i nakon zadnjeg kola u sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.