"Nećemo ga nikada prodati"

Rummenigge: Barca ima Messija, United Rooneya, mi Mullera

Edmir Škorić

Bayernov predsjednik Karl-Heinz Rummenigge uvjerava kako njegov klub nikada neće prodati Thomasa Mullera.

Muller (26) je od početka karijere u Bayernu i igra sve bolje iz sezone u sezonu, a za njega se odavno interesuje Unitedov menadžer Louis van Gaal.

No, Rummenigge kaže da Bavarci neće prodati sjajnog golgetera. Smatra situaciju s Mullerom jednakom kao onu s Lionelom Messijem u Barceloni."

"Muller će ostati u Bayernu, bez obzira kakve ponude bile drugih klubova. Ne postoji cifra zbog koje bismo se predomislili", rekao je 59-godišnji Rummenigge, koji je još dodao:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Messi pripada Barci, Rooney Manchester Unitedu, a Muller Bayernu. Moguće da ima igrača koji imaju bolju tehniku od Mullera i koji su brži, ali nema drugog Mullera na ovom svijetu. On je jako vrijedan igrač i jako nam je bitan. On predstavlja Mia San Mia osjećaj u Bayernu".

Muller je u 234 nastupa za njemačkog prvaka postigao 110 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.