Želi ostvariti zacrtane ciljeve

Benitez: Ne spavam zbog Reala, odlazim kući u tri ujutro

Real Madrid sutra će na domaćem terenu ugostiti Malagu u okviru šestog kola Primere, a tim povodom kraljevski klub je održao konferenciju za medije.

Tamošnjim novinarima utakmica nije bilo toliko interesantna, koliko je ustvari vrijeme koje je Rafael Benitez posvetio u svom dosadašnjem radu u Realu.

"Došao sam u Valdebebas u 8.30 ujutro, a zbog nekih stvari sam otišao doma sljedeći dan u 3 ujutro. A onda sam sljedeće ujutro bio tamo u 8. Ali to mi je posao i volim ga. Valdebebas je spektakularan."

Beniteza veseli dobra forma Benzeme, a osvrnuo se i na Ronalda. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Benzema proživljava slatke trenutke. Što se tiče Ronalda, on ne uživa toliko. Nisam mu dao imperativ koliko bi golova trebao zabiti i siguran sam da će ih biti mnogo u narednom periodu", riječi su Beniteza.

Za utakmicu protiv Malage neće konkurisati Pepe i Sergio Ramos, a u završnoj fazi oporavka još su James Rodrigez, Gareth Bale i Danilo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.