Navijači Mladosti nakon pobjede

Crvena legija pjesmom i aplauzima ispratila svoje ljubimce

Dino Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas su na Kamberovića polju u 11. kolu Premijer lige savladali Drinu iz Zvornika rezultatom 4:2, upisavši i drugu pobjedu u Premijer ligi.

Mladost sada ima 13 bodova, te se lagano priključuju ekipama iz sredina tabele. Izabranici Ibre Rahimića i danas su imali podršku svojih vjernih navijača, koji su doputovali iz Kaknja.

Igrači su se danas odužili dobrom partijom i pobjedom, a na kraju utakmice "Crvena legija" je pjesmom i aplauzima ispratila svoje ljubimce.

Zanimljivo da je današnja utakmica u Zenici bila i posljednja Mladosti na Kamberovića polju, već narednu domaću utakmicu protiv Sarajeva, Mladost će igrati na svome renoviranom stadionu, gdje se očekuje veliki broj navijača i rekord kada je u pitanju posjeta u Doboju kod Kaknja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.