Biće vruće na utakmici...

Albanska Soraja prijeti reprezentativcima Srbije

O. Lekić

Seksipilna Zajmina Vasjari pohvalila se na društvenoj mreži Instagram da je dobila akreditaciju za predstojeću utakmicu između Albanije i Srbije. 

Radi se o zanosnoj crnki koja je 2002. godine proglašena za Miss Albanije, a njena zaljubljenost u najvažniju sporednu stvar na svijetu plijeni mnogo pažnje u tamošnjoj sportskoj javnosti. 

Zajmina, koja mnogo liči na srbijansku starletu Soraju Vučević, je u razgovoru za medije iz Tirane izjavila da će u četvrtak napraviti izuzetak, pošto će na stadion doći u crno-crvenoj kombinaciji, umjesto u njenoj omiljenoj bijeloj. 

"Jedva čekam da počne utakmica i da pobijedimo Srbe", poručila je prsata albanska zavodnica Zajmina Vasjari. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.