Novo poniženje za Valdesa

Valdes nije dobio ormarić u svlačionici Uniteda

S. Bošković

Victor Valdes, nekad jedan od najboljih golmana na svijetu, doživio je novo poniženje u ekipi Manchester Uniteda.

Naime, bivšem golmanu Barcelone, koji je na Old Trafford stigao kao besplatan igrač u januaru nije dobio svoj ormarić u svlačionici Manchester Uniteda.

Van Gaal ne računa uopšte na Španca, te ga je prebacio da igra sa mladim igračima Uniteda. Valdes je to odbio, te nije bio uključen niti u jednu utakmicu njegovog tima ove sezone.

Kako prenosi britanski mediji Valdes nije dobio svoj ormarić u svlačionici, natjeran je da trenira sa igračima u razvoju, te je izostavljen sa timske fotografije Manchester Uniteda.

Valdes se povezivao s prelaskom u osvajače Evropske lige, Sevillu, no španski klub negirao je sve navode o mogućem transferu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.