Vodeći tim se priprema na Tušnju

Sloboda nastavila pripreme, upitan Kostić

S. Bošković

FK Sloboda na Tušnju je nastavila pripreme za predstojeći dio premijerligaške sezone.

Crveno-crni bili su na pripremama u etno selu "Stanišić" kod Bijeljine, a danas su nastavili da se pripremaju za susret protiv Drine.

Husref Musemić i njegovi izabranici u Semberiji su uradili veoma dobar posao, a laganim treninzima se priključio i Miljan Govedarica. Ipak, na posljednjem treningu u Stanišiću Ivan Kostić požalio se na povredu leđa. Obavio je detaljne preglede, no upitno je da li će zaigrati u Zvorniku. Pored Kostića, susret protiv Drine propustit će i Muhamed Mujić.

Sloboda je imala u planu da odigrani prijateljski susret protiv timova iz kantonalne lige, no s obzirom da su se ovog vikenda igrale niže liga Sloboda je ostala bez planiranog susreta. Zbog toga će sutra na Tušnju biti odigran susret između prvog tima i rezervista.

Napomenimo da je Sloboda nakon 11. odigranih kola vodeći tim na ljestvici Premier ligi sa jednim bodom više od drugoplasiranog Zrinjskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.