Sjajni bh. atletičar bodrit će večeras Zmajeve

Amel Tuka ogrnut bh. zastavom na ulicama Nikozije

O. Lekić

Najbolji bosanskohercegovački atletičar Amel Tuka bodrit će večeras Zmejeve u Nikoziji.

FGudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras protiv Kipra igra presudni susret za plasman u baraž Evropskog prvenstva.

Sa pobjedom izabranici Mehmeda Baždarevića su sigurni putnici u baraž, dok ih i bod u slučaju da Izrael ne trijumfuje u Belgiji vodi u doigravanje za odlazak na smotrru najboljih evropskih selekcija.

Džeki i društvu će sasvim sigurno biti potrebna i podrška s tribina, koju će i imati kao i na svakom gosotvanju. Isstina, naših navijača je manje nego na nekim ranijim gostovanjima, a Zmjeve će s tribina između ostalog bodriti i Amel Tuka, osvajač bronzane medalje na Svjetskom prvenstvo u atletici u disciplini 800 metara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.