Argentincu još uvijek nije jasno što ga je Madrid prodao

Di Maria: Nikad nisam želio preći u United

Endin Čaušević

Argentinski fudbaler Angel Di Maria kazao je da nikada nije želio da zaigra u dresu Manchester Uniteda.

Argentinac je jednu sezonu proveo na Old Traffordu, ali se nije uspio naigrati kod Louisa van Gaala i ovog ljeta je prešao u PSG.

„Uvijek sam želio da ostanem u Real Madridu. Još uvijek mi nije jasno zašto su odlučili da me prodaju, ali sada to nije ni bitno. Nikada nisam želio da pređem u United, ali nisam imao izbora“, rekao je Di Maria.

Di Maria je nakon dolaska u United imao nekoliko dobrih utakmica, ali je kasnije došao u sukob sa Van Gaalom i većinom je utakmice posmatrao sa tribina.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

„Počeo sam dobro u Unitedu, ali sam onda došao u sukob sa ljudima u klubu i sve manje sam igrao. Sve to je dovelo do mog odlaska iz Uniteda“, dodao je Argentinac.

Di Maria je za Manchester United odigrao 32 utakmice i postigao je četiri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.