Portugalac ljetos odbio ponudu madridskog tima

Mourinho se vraća u Real Madrid?

Endin Čaušević

Bivši predsjednik Real Madrida Ramon Calderon izjavio je da postoji mogućnost da se Jose Mourinho vrati u kraljevski klub.

Calderon je izjavio da bi volio da Portugalac ponovo preuzme klupu Reala i ostane tamo duže nego prošli put.

On je dodao da je Florentino ovog ljeta pokušavao da vrati Mourinha u Real, ali je Portugalac odlučio da ostane u Chelseaju.

"Ako dobije otkaz u londonskom klubu siguran sam da će Perez tražiti od Mourinha da se vrati u Madrid. Na ljeto je želio da on naslijedi Ancelottija, ali Mourinho je odbio", rekao je Calderon.

Calderon je prokomentarisao i glasine oko dolaska Edena Hazarda u kraljevski klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ja znam da je Real zainteresovan da ga dovede, vidjet ćemo kako će se razvijati njegova situacija u Chelseaju. Možda na ljeto i promijeni klub", zaključio je Calderon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.