Neredi uoči jadranskog derbija

Riječani presreli navijače Hajduka, ima i teže povrijeđenih

O. Lekić

Grupa navijača Rijeke je jučer na autoputu u smjeru Splita izvršila napad na navijače Hajduka, koji su putovali na utakmicu.

Više navijača NK Rijeka je zaustavilo promet na cesti te potom fizički napalo devetoricu mladića iz dva automobila, a povrede su zadobila dva navijača.

Jedan 22-godišnji navijač Hajduka je zadobio teške povrede glave i prsnog koša, dok je 33-godišnjak prošao sa lakšim tjelesnim povredama. Oba navijača su sa zadarskog područja.

Kako navode hrvatski mediji, na autoputu kod Biljana našlo se stotinjak navijača Rijeke u više automobila koji su se kretali prema Splitu. Oni su se zaustavili na cesti i stvorili prometni zastoj, izašli su vani iz vozila i u drugim automobilima pronašli navijače s navijačkim obilježjima Hajduka. Izvukli su iz jednog automobila četiri na sa zadarskog područja i iz drugog automobila pet momaka s područja Paga. Nakon napada na navijače Hajduka, Riječani su nastavili automobilima prema Splitu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Šibenska interventna policija je zaustavila nekoliko automobila sa riječkim tablicama, a privedeno je tridesetak navijača. Većina ih je saslušana i puštena, dok su neki ostali u pritvoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.