Messi odbio "nemoralnu ponudu"

Argentinac Lionel Messi, napadač Barcelone, odbio je ponudu engleskog prvoligaša Manchester Cityja, piše u srijedu sportski list "Marca".

Prema pisanju tog lista, predstavnici engleskog premijerligaša ponudili su platiti Barci odštetu za raskidanje ugovora s Argentincem u visini od 150 miliona eura a njemu su ponudili po 10 miliona eura po sezoni u četiri godine.

Messi (21) koji je stalno tvrdio da želi ostati u Barceloni odmah je odbio ponudu kao što je napravio ranije, dodaje "Marca", napadač Real Madrida Raul.

Manchester City negira da je htio Raula, ali se nagađanja o tome koga želi u svom klubu Sheik Mansour Bin Zayed Al Nahyan, vlasnik Manchester Cityja, nastavljaju.

Drugi sportski list "AS" piše u srijedu da je Manchester City zainteresovan za zvijezde Atletico Madrida Argentinca Sergia Aguera i Urugvajca Diega Forlana kao i za napadača Valencije David Villu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti