Liverpool na ljeto namjerava kupovati

U posljednja dva prelazna roka trener Liverpoola Rafael Benitez potrošio je po 20 miliona funti, a ove sezone namjerava potrošiti još više.

Španski je stručnjak prvo doveo Fernanda Torresa, a potom i Robie Keanea i tako srušio klupske rekorde u visini transfera. Benitez isto namjerava i ove sezone.

Redsi su veoma zainteresovani za Argentinca Carlosa Teveza, a novac za skupo pojačanje Benitez namjerava naći u prodaji nekih igrača.

„Vjerovatno ćemo srušiti klupski rekord u visini transfera, ali on opet neće biti ni približan kao onaj Manchester Uniteda. Cijena nije toliko važna, koliko kvaliteta igrača kojeg dovedemo“,  rekao je španski stručnjak na kormilu Liverpoola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.