Svinje, zmije i psi

NBA igrači i njihovi ljubimci

S. Bošković

Nije tajna da NBA igrači ponekad imaju čudan ukus kad su u pitanju luksuzne stvari ili kućni ljubimci. 

Najbolji košarkaši današnjice vole da pokazuju raskošan stil života velikim kućama, brzim automobilima, a neki i veoma luksuznim životinjama. 

1. Marcin Gortat

Marcin Gortat je posljki košarkaš koji igra na poziciji centra u Washington Wizardsima. Svoje slobodno vrijeme uživa da provodi sa svinjom, s kojom se sjajno zabavlja.

2. Russell Westbrook

Russell Westbrook je playmaker u Oklahoma City Thundersima. U Thundersima je jedan od najboljih igrača, a također je i jedan od najboljih košarkaša na svijetu. Van parketa brine se za svog psa.

3. Kevin Durant

Kevin Durant je također igrač Oklahoma City Thundersa. Kao i njegov suigrač, Westbrook, također ima izraženu ljubav prema psima.

4. Kobe Bryant

Kobe Bryant često se oslovljava kao jedan od najboljih košarkaša svih vremena, a igrač Los Angeles Lakersa gaji ljubav i prema egzotičnim životinjama. Pored guštera, legendarni Kobe ima i psa. 

5. Dwight Howard

Dwight  Howard član je Houston Rocketsa, te igra na poziciji centra. Pored toga što voli košarkašku loptu, voli i svoju ljubimicu, zmiju. 

6. Chris Bosh

Krilni centar Miami Heat uživa u Božiću kojeg najčešće provodi skupa sa psom.

7. Roy Hibbert

Sjajni centar Indiana Pacersa, Roy Hibbert, za kućnog ljubimca izabrao je psa. 

8. John Wall

John Wall sjajno igra na poziciji playmakera u Washington Wizardsima, a kad nije na parketu vrijeme provodi s psima.

9. Mike Miller

Bek šuter Denver Nuggetsa za ljubimca ima majmuna, s kojim je dosta nježan.

10. Lance Stephenson

Stephenson igra na poziciji bek šutera u Los Angeles Clippersima, a kad nije zauzet pogađanjem obruča zabavlja se s svojim psima.

11. Paul George

Paul George je zvijezda Indiana Pacersa koji je prošle sezone bio povrijeđen. Da se oporavi pomogao mu je njegov pas, a sjajni krilni košarkaš igra ove sezone izvanredno.

12. Danny Green

Košarkaš San Antonio Spursa, Danny Green, svojim saigračima može se pohvaliti s ogromnom zmijom, koja bi vjerovatno prestrašila većinu košarkaša u NBA-u. 

13. OJ Mayo

OJ Mayo je šuter u Milwaukee Bucksima, a u prostranoj kući živi sa psom.

14. Mitch McGary

McGary je igrač Oklahoma City Thundersa. Na parketu sva pozornost pripada Durantu, Westbrooku i Ibaki, ali kad su kućni ljubimci u pitanju McGary MVP Thundersa.

15. Dante Cunningham

Košarkaš New Orleans Pelicansa uživa da provodi vrijeme s svojim psom.

16. Mayers Leonard

Centar Portaland Trail Blazersa možda je malo previše blizak sa svojim psom.

17. Evan Turner

Prošle sezone je s Boston Celticsima došao do play-offa, a ove sezone nada se istom. Njegov pas pomaže mu u dobrim igrama.

18. D'Angelo Russell

Velika uzdanica Los Angeles Lakersa, Russell, voli veoma brza auta, a i psa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.