Željezničar gostuje Radniku

Hodžurda: Idemo po bodove u Bijeljinu

Željezničar će u okviru 17. kola BHT Premijer lige BiH gostovati u Bijeljini kod petoplasiranog Radnika.

Atmosfera u sarajevskom timu se znatno poboljšala nakon pobjede nad Borcem i svi igrači su motivisani da ostvare pobjedu nad Radnikom, što je u izjavi za medije potvrdio i Emir Hodžurda.

"Sigurno da će biti jedna vrlo teška utakmica za nas, pogotovo zbog ovih vremenskih neprilika. Atmosfera je malo bolja nakon pobjede protiv Borca i sigurno da idemo u Bijeljinu da napravimo dobar rezultat. Bili bi zadovoljni i remijem, ali cilj je pobjeda", ističe defanivac Plavih. 

Hodžurda je svjestan da će vremenske neprilike predstavljati problem za Željezničar, ali i domaći Radnik. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da će predstavljati problem, jer pokušavamo igratu tu pas igrati. Kako bude nama, tako će biti i protivniku, ko se bolje prilagodi izvući će bolji rezultat", zaključio je Hodžurda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.