Željezničar susret s Radnikom čeka u Stanišićima

Plavi u subotu putuju u Bijeljinu

Željezničar susret s Radnikom čeka u Stanišićima

M. Šljivak

Fudbaleri Željezničara susret 17. kola Premijer lige BiH protiv Radnika u Bijeljini dočekaće u Etno selu Stanišići.

Plavi s Grbavice će danas i sutra odraditi trening na Grbavici, a u subotu će krenuti put Bijeljine, gdje ih u nedjelju čeka veliki izazov i meč protiv ove sezone odličnog Radnika.

Ekipa Edisa Mulalića će meč dočekati u Etno selu Stanišiću, gdje će imati potreban mir pred susret 17. kola Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon 16 odigranih kola Željezničar se nalazi na sredini tabele. Osmi su sa 24 boda, dok je Radnik peti sa sedam bodova više.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.