Nakon pobjede Zrinjskog u Travniku

Marinović zadovoljan, Memić realan

Adnan Beganović

U 18. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine Zrinjski je u Travniku nadigrao istoimenu domaću ekipu (4:1). 

Plemići su zasluženo slavili u Travniku, a nakon susreta zadovoljan igrom svojih izabranika je bio i Vinko Marinović.

"U Travnik smo doputovali sa samo jednim ciljem, a to je osvajanje tri boda. U tom smo uspjeli i moram biti zadovoljan. Igrači su ispunili dogovor iz svlačionice i doista su se zalagali. Sada je vrijeme za odmor, a onda ćemo razmišljati o Sarajevu i Širokom Brijegu", izjavio je Marinović.

Njegov kolega na klupi Travnika, Almir Memić, je istakao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Uslovi za igru nisu išli na ruku igračima. Teško je bilo igrati, a Zrinjski se nekako bolje prilagodio vremenu i terenu. Vidjet ćemo šta i kako dalje, mi u klubu se moramo presabrati. Ukoliko budee ovako kako je sada, nemamo šanse za ostanak".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.