Ruski reprezentativac blizu odlaska

Denis Cheryshev napušta Real Madrid?

Karijera Denisa Cherysheva u Real Madridu će se vjerovatno više pamtiti po njegovom spornom nastupu protiv Cadiza u Kupu, nego po učinku koji je napravio na terenu igrajući u dresu kraljevskog kluba.

Ruski reprezentativac ne može da se nametne treneru Rafi Benitezu, koji u njega nema pretjerano povjerenje. 

Španska Marca donosi vijest da bi se Cheryshev mogao vratiti u Villareal, gdje je proveo prošlu sezonu nastupajući kao posuđen igrač.

Isti izvor navodi da je njegov povratak najveći zadatak čelnika Villareala u januarskom prelaznom roku, koji će učiniti sve da ga ponovo angažuju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Cherysev je u ovoj sezoni odigrao svega 34 minute u dvije utakmice u Primeri, dok je u Ligi šampiona u tri utakmice sakupio ukupno 38 minuta na terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.