Želi ga Florentino Perez

Predrag Mijatović se vraća u Real Madrid?

Pregrad Mijatović, legendarni jugoslovenski fudbaler i nekadašnji napadač Real Madrida, mogao bi se vratiti na Santiago Bernabeu.

Španski mediji su objavili informaciju da Florentino Perez ima namjeru da Predrag Mijatović ponovo postane sportski direktor Real Madrida, a među kandidatima za upražnjeno mjesto je još Fernando Hierro. 

Mijatović je kao sportski direktor Real Madrida radio u periodu između 2006. i 2009. godine kada je na čelu 'kraljevskog kluba' bio Ramon Calderon. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tokom igračke karijere Mijatović je nastupao tri sezone za Real Madrid i navijačima je ostao upamćen jer je 1998. godine u finalu Lige prvaka protiv Juventusa donio svom timu prvu titulu prvaka Evrope poslije 32 godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.