Bh. prvak ostaje na okupu

Nikolić i Žuržinov vjerni «plemićima»

Da je NK Zrinjski odlučan u namjeri da i narednih sezona bude jedan od najboljih bh. Timova pokazuje najnoviji primjer.

Naime, dvojica ponajboljih igrača novih prvaka BiH, Staniša Nikolić i Igor Žuržinov, odlučila su da produže ugovore sa plemićima.

Tako će potencijalni reprezentativci naše zemlje i dalje nositi dres Zrinjskog i u kvalifikacijama za Ligu prvaka, u kojoj će Mostarci nastupati i biće uzdanica trenera Dragana Jovića.
«Nije bilo dileme oko nastavka saradnje sa našim nogometašima. Pravimo još jaču momčad koja će i Europi pokazati da ima kvalitet», potvrdio je izvor blizak Upravi kluba.

No, Nikolić i Žuržinov nisu jedini koji će produžiti vjernost Zrinjskom i u predstojećim danima očekuje se potpisivanje novih ugovora, kao i dolazak zvučnih imena pod Bijeli Brijeg.


 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.