Kraljevi žele Ćorića

Još jedan Hrvat u Realu?

Midhat Šljivak

Real Madrid bi u januaru mogao dovesti još jednog reprezentativca Hrvatske.

Radi se o mladom 18-godišnjem fudbaleru zagrebačkog Dinama Anti Ćoriću, te bi se ovaj fudbaler već u januaru mogao pridružiti Luki Modriću i Meteu Kovačiću.

Iako ima samo 18-godina, Ćorić već ima veliku vrijednost na tržištu. Dinamo bi na njegovom transferu mogao zaraditi oko 10 miliona eura, a već se uveliko priča o njegovom odlasku iz kluba.

AS tvrdi da se za njegove usluge ozbiljno zainteresovao i Real Madrid, koji se uključio u igru za njegovo dovođenje. Pored Kraljeva, City, Chelsea, Inter, Bayern, Porto i Barcelona, također kucaju na vrata ovog fudbalera.

Ćorić je ove sezone odigrao 26 utakmica za Modre, a postigao je dva pogotka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.