Xavi hvalio igrača Benfice

Legenda Barcelone hvalila Gaitana

Bivši vezni fudbaler Barcelone Xavi hvalio je krilnog napadača Benfice Nicolasa Gaitana.

Xavi je istakao da je impresioniran igrama Gaitana ove sezone i da on bez problema može da igra za najjače klubove Primere. 

Argentinac koji je ranije bio povezivan sa odlaskom u Manchester United, jedan je od najvažnijih igrača Benfice ove sezone, a nedavno je potpisao i novi četverogodišnji ugovor sa ovim klubom.

"Gaitan je zaista sjajan igrač. Jako ga cijenim iz razloga što igra veoma konstantno. Gledao sam ga u Ligi šampiona protiv Atletico Madrida i odigrao je zaista sjajan meč", rekao je legendarni vezni igrač Barcelone Xavi i dodao:

"On postiže sjajne golove, nevjerovatne, ali također zna i asistirati sjajno. Mogu samo reći da sam impresioniran".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.