Španski velikani žele Murilla

Kolumbijac između Barce i Reala

Midhat Šljivak

Kolumbijski defanzivac iz redova Intera Jeison Murillo ima na stolu ponude španskih velikana Barcelone i Real Madrida, tvrdi Gazzetta dello Sport.

Kako navodi ovaj italijanski list, interes dva velikana za 23-godišnjeg kolumbijskog reprezentativca je ogroman, te bi on od narednog ljeta mogao napustiti Giuseppe Meazzu.

Barelona i Real su već uspostavili kontakte sa ovim fudbalerom. Ponuda je na stolu, a ako je prihvati, predstoje i pregovori s Interom.

Murillo je karijeru počeo u Deportivo Caliju. Već sa 18 godina je stigao u Italiju, gdje je bio član Udinesea, ali tamo nije odigrao nijedan meč.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Proveo je karijeru na posudbama u Granadi, Cadizu i Las Palmasu, a član Nerazzurra je od februara 2015. godine.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.