Antalya našla novog trenera

Eto'o završio trenerski posao

Midhat Šljivak

Kamerunski fudbaler Samuel Eto'o završio je karijeru na klupi Antalye.

Iskusni fudbaler imenovan je nedavno za privremenog trenera u ovom klubu, ali nakon mjesec dana je odlučeno da se ipak dovede novo ime.

Umjesto Kamerunca, angažovan je bivši pomoćnik Josea Mourinha, Jose Moirais, koji je kao i Posebni nedavno ostao bez posla u Chelseaju.

Tako će bh. fudbalera Josipa Kvesića trenirati provjereno trenersko ime, kojem je ovo prvi ozbiljniji tim kojeg će voditi.

Prethodno je s Morais radio kao pomoćnik u najvećim uspjesima Josea Mourinha, te će sigurno imati šta pokazati kao samostalan trener.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Antalyaspor je trenutno na 11. poziciji turske Superlige sa 11 bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.