Španski velikani žele igrača Schalkea

Real i Barcelona u borbi za Sanea

Midhat Šljivak

Real Madrid i Barcelona uključili su se u trku za dovođenje mladog fudbalera Schalkea Leroya Sanea (19).

Mladi fudbaler je nadolazeća zvijezda evropskog i njemačkog fudbala. Interes za njegovim uslugama je ogroman, a pored španskih velikana u svojim redovima ga želi vidjeti i Manchester City.

Iako evropski bogataši ne štede kada su ponude u pitanju, rukovodstvo tima iz Gelsenkirchena ne želi prodati najveću mladu zvijezdu.

Međutim, pitanje je da li Real i Barcelona žele ispratiti ponude Građana od 55 miliona eura. Cityjeva ponuda je baš ogromna, ali svakako da je za mladog fudbalera izazovniji nastup u nekom od španskih velikana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sane igra odlično u ovoj sezoni. Za tim iz Gelsenkirchena je odigrao 24 utakmice, postigao je pet pogodaka, a upisao je i pet asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.