Prljav start napadača Espanyola

Caicedo namjestio na lakat Ter Stegena

Endin Čaušević

Barcelona večeras igra revanš utakmicu osmine finala Kupa kralja protiv Espanyola.

Aktuelni osvajač titule u ovom takmičenju ekipa Barcelone nakon prvog dijela utakmice vodi sa 1:0 protiv gradskog rivala, a jedini gol na utakmici postigao je Munir u 32. minuti.

Ipak, posljednjih nekoliko minuta utakmice obilježilo je dosta sukoba igrača dva tima. Prvo je na meti bio Messi kojeg su igrači Espanyola udarali kad su stigli, da bi u finišu utakmice napadač domaćih Caicedo 'nasrnuo' na Ter Stegena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Njemački golman je loptu izbio prema sredini igrališta, a onda ga je Caicedo 'namjestio' na lakat. Ter Stegen se žalio da mu je napadač Espanyola ovom prilikom izbio zub. Caicedo je zbog ovog poteza dobio žuti karton.


Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.