Hodžiću stiže konkurencija

Kramarić se vraća u Dinamo?

Hrvatski mediji su objavili informaciju da bi Andrej Kramarić mogao ponovno zaigrati na Maksimiru. 

Kramarić kod Ranierija u Leicester Cityju dobija šanse na kapaljku i ozbiljno razmišlja o promjeni sredine, a navodno klub u kojem bi se mogao boriti za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj je Dinamo. 

Špekulacije vezane za mogući transfer u Dinamo je podgrijao otac napadača Leicester Cityja, koji se navodno jučer pojavio na Maksimiru i obavio prve razgovore sa predstavnicima zagrebačkog Dinama.

No, posao je i dalje daleko od realizacije. Postavlja se pitanje šta će na King Poweru reći na ovo i za koliko bi bili spremni pustiti Kramarića. Naravno, tu je pitanje i visine plaće koju bi Dinamo teško bio spreman preuzeti iz ugovora koji Kramarić ima sa Leicester Cityjem.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Za Kramarića je još zainteresovano nekoliko klubova iz Serije A. 

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.