Foto: EPA

Najave iz Madrida

Real prodaje Kroosa i kupuje Cavanija

Midhat Šljivak

Real Madrid odlučio je da proda njemačkog veznjaka Tonija Kroosa, te će umjesto njega pokušati kupiti napadača PSG-a Edinsona Cavanija.

Nakon januarskog prelaznog roka Kraljevi će dobiti zabranu transfera u naredna dva prelazna roka, te u rukovodstvu tima pokušavaju osvježiti ekipu u naredne dvije sedmice.

Napadač je Realu neophodan. Mnogo se imena povezivali s dolaskom u Madrid, a kako stvari stoje, novi igrač Kraljevskog kluba mogao bi postati urugvajski napadač Edinson Cavani.

Novac za transfer Cavanija dobiće prodajom Tonija Kroosa. Nijemac je višak u Realu, te bi on mogao pojačati ekipu Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sigurno je da nas očekuju dvije zanimljive sedmice što se prelaznog roka tiče, posebno kada je u pitanju Real Madrid.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.