Hrvat odlazi u Tromso

Lončarić: Valjda mi Zrinjski neće praviti probleme

Hrvatski internacionalac Filip Lončarić vjerovatno će u ovom prijelaznom roku napustiti HŠK Zrinjski. 

Iskusni golman otputovao je u Norvešku na ljekarske preglede nakon kojih bi trebao potpisati ugovor sa tamošnjim Tromsom, a u izjavi za tamošnje medije je kazao da vjeruje da mu Zrinjski neće praviti problem u realizaciji transfera. 

"Nadam se da ću potpisati za Tromso i vjerujem da neće biti problema oko raskida saradnje sa mojim trenutnim klubom Zrinjskim", kazao je Lončarić, koji se nije želio opisivati pred tamošnjim novinarima. 

"Ne volim pretjerano govoriti o sebi. Svoje znanje želim pokazati na terenu pred navijačima", dodao je bivši mladi hrvatski reprezetativac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, Lončarić je prve fudbalske korake napravio u Dinamu i tokom dosadašnje karijere još je branio za Gaz Metan, Željezničar, Osijek i Zrinjski. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.