Nacho ide u Real?

U Realu nema mjesta, u Romi mu se nadaju

Edmir Škorić

Iz Rome i Napolija izraili su želju da dovedu Nacha Fernandeza iz Real Madrida.

Defanzivac Real Madrida povezuje se s italijanskim klubovima, nakon što je ove sezone imao samo sedam nastupa od prve minute.

"Nacho je sretan u Madridu, ali nije tajna da su ga italijanski klubovi spremni dovesti već ovog mjeseca. Ako Real dobije ponudu, onda ćemo s klubom razmotriti situaciju i donijeti odluku", rekao je Nachov agent Jose Vicente, dodavši:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Hoće li preći u Seriju A? Nogometni je fanatik, provodi vikende gledajući i druge lige, pa i italijansku. Dakle, defnitivno postoje ponude iz Serije A, ali ne mogu vam govoriti više od toga".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.