Radulović: Atmosfera u timu je odlična

Fudbaleri Zrinjskog trenutno se u Međugorju pripremaju za proljećni dio sezone, a pauzu između treninga iskoristili smo za kratak razgovor sa veznim igračem Mostaraca Aleksandrom Radulovićem. 

Jedan od najboljih igrača sredine terena u Premijer ligi zadovoljan je dosadašnjim dijelom priprema i smatra da će njegov tim biti potpuno spreman za nastavak prvenstva.

"Za sada pripreme protiču u najboljem redu. Treniramo dva puta dnevno i uglavnom se radi sa loptom, što je nama igračima dosta zanimljivije. Atmosera u timu je odlična, igrači su motivisani i spremni za rad u svakom trenutku. Takođe, htio bih naglasiti da imamo odlične uslove, na raspologanju nam je nekoliko terena, teretana, a i ishrana je na visokom nivou. Raduje me i činjenica da nema povrijeđenih igrača, što je svakako jedan od preduslova za dobre rezultate", rekao je Radulović.

Kada su u pitanju ambicije kluba, stvar je kristalno jasna, a to je borba za sam vrh.

"Titula i izlazak u Evropu su naši ciljevi. Trenutno zaostajemo jedan bod za vodećom Slobodom, tako da je borba za prvo mjesto sasvim realna". 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbaleri Zrinsjkog u Međugorju će ostati do 28. januara, gdje će odraditi i prvu pripremnu utakmicu sa ekipom Osijeka, dok ih 1. februara očekuje susret u Novigradu sa sastavom Krka Novo Mesto.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.