Prelazi u Kustošiju

Ademi otvorio dušu: Četvrta liga je moja realnost

Arijan Ademi u naredne četiri godine ne smije zaigrati za jedan profesionalni klub. 

Makedonski reprezentativac zbog pada na dopinškom testu i četverogodišnje suspenzije morat će nastupati u nižem rangu, a Zoran Mamić je jučer najavio da će Ademi najvjerovatnije zaigrati za hrvatsku Kustošiju.

"Vidio sam to i čuo kombinacije, ali ne znam baš konkretno previše o tome. Iskreno, prepustio sam sve ljudima u Dinamu i siguran sam da će, kao i uvijek, naći najbolje rješenje za mene. Ja samo želim igrati i apsolutno nemam ništa protiv odlaska u Kustošiju. Rado bih prihvatio to", rekao je Ademi za službenu stranicu Dinama pa opisao situaciju u kojoj se nalazi.

"Teško je uopće riječima opisati što sam sve prošao do danas. Kroz glavu mi je svašta prolazilo, kako dalje i što učiniti, a naravno da mi je na pamet palo i ostaviti se fudbala. Kako vrijeme prolazi tako nestaju i dvojbe", dodao je.

Ademi je spreman davati sve od sebe i u četvrtoj ligi. 

"Dat ću sve od sebe kao što sam davao i u Dinamu. Ligi šampiona, HNL ili četvrta liga, ja znam samo dati sve što mogu i napraviti sve za pobjedu. Sada je četvrta liga moja realnost i vjerujte da ne bih išao tamo da ne mislim uvijek davati 100 posto", istakao je na kraju Ademi. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.