Pripremi meč u Međugorju

Velež minimalno poražen od Osijeka

Fudbaleri Veleža danas su u Međugorju odigrali pripremnu utakmicu sa hrvatskim prvoligašem Osijekom. 

Izabranici trenera Zije Tojage u svojoj drugoj provjeri poraženi su od Osijeka s minimalnih 1:0, a za jedini pogodak na utakmici pobrinuo se iskusni Aljoša Vojnović koji je u petoj minuti bio siguran sa bijele tačke. 

Stručni štab Veleža je protiv Osijeka imao priliku vidjeti s kakvim igračkim kadrom raspolaže i koliko se napravilo i dosadašnjem dijelu priprema. 

Posljednjeplasirani tim BHT Premijer lige BiH prethodno je u pripremnoj utakmici poražen od Željezničara sa 1:0. 

Igrali su : Bobić, Kolčić (80. Mulina), Mahinić (69. Benca), Jazvin (72. Nazdrajić), Mešanović, Isić, Jakupović (46. S. Zuhrić), Peco (17. Jakirović), Memić (70. Husić), D. Ćemalović (68. Alikadić), Zečević (62. Vidović)

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.