Trener Veleža

Tojaga: Nemam nijednu primjedbu na rad mojih igrača

Velež je u današnjoj pripremnoj utakmici poražen od Željezničara minimalnim rezultatom 1:0.

Mostarski klub je pružio dobar otpor favorizovanom protivniku, a nakon utakmice zadovoljan je bio i šef stručnog štaba Zijo Tojaga.

"Ovo nam je bila prva jača prijateljska utakmica. Mogu biti zadovoljan ovim igračima koje smo okupili. Naravno, ima tu slabosti ali se vidi da se radilo na radilo na taktičkom dijelu, posebno u odbrani. Sve je izgledalo dobro, a još će se popraviti", rekao je Tojaga, te dodao:

"U suštini, zadovoljan sam. Svi su dobili priliku i mislim da su pokazali šta znaju. Nekim igračima ćemo se sutra zahvaliti, a mi ćemo nastaviti dalje s radom".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Radom sam zadovoljan. Disciplina je odlična i momci rade dobro. Nemam nijednu primjedbu", zaključio je Tojaga.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije