Ligue 1, 24. kolo

Monaco slavio protiv Bastije, PSG sada bježi 21 bod

Ekipa Monaca slavila je danas rutinsku pobjedu protiv Bastije na domaćem terenu u okviru 24. kola Ligue 1 rezultatom 2:0.

Domaći su od samog starta krenuli žestoko prema golu gostujućeg tima, a do gola su stigli u 35. minuti kada je nespretini Modesto pogodio vlastitu mrežu.

Bastia je od tog trenutka imala terensku inicjativu, ali do izjednačenja nisu mogli. Kazna je stigla u u 73. minuti kada je Bernardo Silva pogodio za 2:0 što je bio i konačan rezultat ovog meča.

Monaco se ovom pobjedom osigurao na drugom mjestu Ligue 1, a sada zaostatak za PSG-om iznosi 21 bod. S druge strane, Bastia je na 13. mjestu sa 28 bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.