Pijan na treningu

Bayern ima ogromne probleme s Vidalom

Midhat Šljivak

Arturo Vidal stigao je u Bayern kao veliko pojačanje proteklog ljeta, ali bi već nakon jedne sezone mogao napustiti tim.

Kako navode njemački mediji, bavarski tim ima mnogo problema s kontroverznim Čileancem, koji ne pošutje klupska pravila.

Narušava klupsku disciplinu, loše se ophodi prema saigračima i trenerima, a navodno je nedavno došao i pijan na trening.

Bild tvrdi da je na pripremama u Kataru, Vidal na trening stigao u znatno alkoholiziranom stanju i da se to jasno osjetilo.

Također, pored pijančenja, Čileanac navodno ima i višak kilograma, pa u minhenskom velikanu ozbiljno razmatraju mogućnost njegove prodaje na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Interes za njega je pokazao Manchester City, te bi on mogao na Etihad u paketu s Pepom Guardiolom, koji će preuzeti Građane na kraju sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.