Bez pogodaka

Istra Winter Cup: Remi Zrinjskog i Novigrada

Danas je Zrinjski remizirao protiv Novigrada rezultatom 0:0,  te je tako započeo nastup na  Istra Winter Cup.

Utakmica se odigrala po teškom terenu, što je sigurno utjecalo na igru Plemića, koji su imali više loptu u nogama, no na kraju nisu uspjeli zatresti mrežu hrvatskog niželigaša.

Vinko Marinović je na teren izveo ovaj sastav: Karačić, Čolić, Katanec, Graovac, Stojkić, Žeravica, Petrak, Arežina, Zakarić, Ačimović, Mešanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U petak će Zrinjski odigrati i drugu utakmicu u okviru turnira, protivnik će biti Celje, koji je već odigrao protiv Novigrada i pobijedio 3:0, tako da ako Zrinjski želi u finale, mora pobijediti Celje sa tri gola razlike.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.