Dolazi iz akademije Partizana

Mladi Damjan Krajišnik potpisao za FK Sarajevo

Fudbalski klub Sarajevo je potpisao ugovor sa talentovanim veznjakom Damjanom Krajišnikom.

Ovaj 18-godišnji srbijanski internacionalac u proteklom periodu je boravio na probnom radu u FK Sarajevo i u svoje kvalitete je uspio uvjeriti stručni štab na čelu sa trenerom Miodragom Ješićem.

"Prvi utisci su zaista odlični. Pozitivno sam iznenađen kako su me svi u klubu dočekali i nikada ranije nisam imao ovako srdačan doček", kazao je Krajišnik u razgovoru za zvaničnu stranicu Sarajeva i potom dodao:

"Ono što sam imao priliku da vidim i upoznam u protkelim danima ostavilo je odličan utisak na mene i sretan sam što sam potpisao ugovor. Moram istaći da je potpisivanje ugovora sa Sarajevom ispunjenje očevog sna. On je rodom iz Hadžića i veliki je navijač bordo kluba".

Krajišnik, koji je prethodno nastupao u akademiji Partizana, otputovat će danas sa Sarajevom na dvosedmične pripreme u Antaliju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Jedva čekam početak priprema i prijateljske utakmice koje nam dolaze. Želim se što bolje spremiti i nastojat ću da dam svoj maksimum kako bi se nametnuo. Došao sam u Sarajevo s ciljem da sakupim što više nastupa i nadam se da ću uspjeti u tome", dodao je Krajišnik.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.