Foto: EPA

Giovane Elber savjetuje Poljaka

Savjet za Lewu: Ne idi u Real ili Barcu

Midhat Šljivak

Nekadašnji napadač minhenskog Bayerna, Giovane Elber, smatra kako bi Robert Lewandowski trebao ostati u bavarskom klubu.

Poljak se konstantno povezuje s odlaskom iz kluba, a kao nove destinacije spominju se Real Madrid i Manchester City.

Međutim, Elber smatra da bi Lewa trebao ostati u Bayernu i da je to najbolje rješenje za njega.

"Lewandowski ne bi trebao razmišljati o drugim klubovima, jer s Bayernom može osvojiti sve. Kada potpišete za Real ili Barcu, može se dogoditi da ne uopšte ne igrate i nadam se da će Lewa ostati u Bayernu", smatra Elber, te dodaje:

"Bayernu ne treba još jedan napadač. Tim je jako dobro pozicioniran s Mullerom i Lewandwoskim i ako jedan ispadne iz tima, poremetio bi se kompletan sistem", smatra Elber.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Brazilac je dres Bavaraca nosio šest godina, a u 265 nastupa za tim iz Minhena postigao je 138 pogodaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.