Johnson sa zvukom sirene presudio Nuggetsima

Nurkić solidan u porazu Denvera protiv Brooklyna

Endin Čaušević

Ekipa Denver Nuggetsa poražena je sinoć protiv Brooklyn Netsa (105:104).

Brooklyn je do pobjede na domaćem parketu stigao u posljednjim sekundama utakmice kada je za tri poena pogodio Joe Johnson. U dosta izjednačenoj utakmici kao pobjednik na kraju je izašao Brooklyn.

Najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Young sa 20 poena, dok je jedan poen manje dodao Robinskon. Joe Johnson je ubacio 12 poena, ali je pogodio onda kada je bilo najvažnije.

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić sinoć je igrao nešto više od 17 minuta i uspio je postići osam poena. Nurkić je još dodao šest skokova i jednu asistenciju. Najbolji kod Denvera bio je Gallinari sa 24 poena, a 22 dodao je Faried.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.