FOTO: EPA

Potvrdio agent Kucharski

"Lewandowski ne pregovara sa Realom i PSG-om"

Sjajni poljski napadač Robert Lewandowski vjerovatno će i u budućnosti nastupati za Bayern. 

Lewandowski u posljednje vrijeme briljira u Bayernu, a nije tajna da je svojim nastupima zainteresovao brojne evropske velikane. O njegovoj budućnosti za njemačke medije je govorio zastupnik Cezary Kucharski. 

"Nema nikakvih pregovora sa Realom, PSG-om ili nekim drugim klubom. To su samo glasine i ništa više. Jedino mogu potvrditi da smo počeli pregovarati s Bayernom, ali ne mogu govoriti o detaljima. To je tajna", kazao je Kucharski.

Podsjećanja radi, Lewandowski je u Bayern stigao iz Borussije Dortmund kao slobodan igrač, a ove sezone je postigao 27 golova u 29 utakmica.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Špekuliše se da u Bayernu ima godišnju plaću od osam miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.