Želi na Evropsko prvenstvo

Hrvatski reprezentativac odbio Guardiolu i Bayern

Brojni ruski mediji su objavili informaciju da je Vedran Ćorluka ove sezone odbio Bayern. 

Nakon što je Guardiola ostao bez  Boatenga, Benatije i Martineza, po svaku cijenu je želio dovesti pojačanje i na vrhu liste želja je bio Vedran Ćorluka, no iskusni hrvatski reprezentativac je odlučio ostati u Lokomotivu iz Moskve.

Kako se navodi, Ćorluka se zahvalio Guardioli s obrazloženjem da su mu tetive načete i da u žestokom ritmu Bundeslige može rizikovati ozbiljniju povredu koja bi ga udaljila od nastupa na Evropskom prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ćorluka sa ruskim klubom ima ugovor do ljeta 2018. godine i nije tajna da za njegove usluge vlada poprilično veliki interes na tržištu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.