Peta utakmica Zeničana

Čelik na otoku Krk golom Grahovca savladao domaćina

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su na otoku Krk odigrali treću pripremnu utakmicu u sklopu priprema u Crikvenici. 

Šef stručnog štaba Elvedin Beganović danas je za igru priliku dao igračima koji su imali manju minutažu.

Zeničani su protiv domaćeg Krka, koji se takmiči u 3.HNL bili bolji minimalno rezultatom 0:1, a jedini pogodak postigao je 20-godišnji veznjak Vladimir Grahovac u 23. minuti iz jedanaesterca.

Za Čelik su danas nastupili:Bukvić, G.Popović, Duraković, Kazazić, Bureković, Pezer, Imamović, Šabanović, Heco, Grahovac i H.Adilović. 

Ovo je bila ukupno peta utakmica u dosadašnjem dijelu priprema, Zeničani su ostvarili dvije pobjede (Crikvenica, Krk), te tri remija (Vitez, Žepče i Hrvatski Dragovoljac). Narednu utakmicu crno-crveni igraju sutra protiv druge ekipe Rijeke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do kraja priprema u petak će još igrati protiv Donjeg Srema, nakon čega je planiran povratak u Zenicu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.