Fudbaleri Čelika na pripremama u Crikvenici

Danas odradili prvi trening

Fudbaleri Čelika na pripremama u Crikvenici

Fudbaleri Čelika stigli su danas na pripreme u Hrvatsku, tačnije u Crikvenice gdje će u sklopu priprema za nastavak sezone Premijer lige ostati deset dana.

Trener Čelika Elvedin Beganović poveo je u ovaj hrvatski grad 23 fudbalera koji su danas odradili i prvi trening.

U sklopu priprema u Hrvatskoj fudbaleri Čelika odigrat će i četiri kontrolna meča.

Prvi će biti protiv lokalne ekipe Crikvenica 6. februara, a dva dana nakon toga će igrati protiv Hrvatskog Dragovoljca. Fudbaleri Čelika će se 10. februara suprostaviti ekipi Rijeke, a posljednji meč na pripremama igrat će protiv Donjeg Srema.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi