FOTO: EPA

Brazilac ostaje na Camp Nou

Iz Barcelone poručili: Nastavite da sanjate Neymara

Potpredsjednik Barcelone Carles Villarubi odbacio je navode da će Neymar karijeru nastaviti u Real Madridu. 

Brazilski reprezentativac još uvijek nije potpisao novi ugovor sa Barcelonom i sve se više špekuliše da će to iskoristiti u Real Madridu, međutim od toga neće biti ništa. Barem ako je vjerovati riječima Carlesa Villarubija.

"Mnogi klubovi sanjaju da dovedu Neymara, ali mi smo mirni. On se nalazi u klubu u kojem je oduvijek želio da bude. Oduševljen je i zbog toga su svi sretni. Siguran sam da neće otići, odnosno da će u Barceloni biti još dugo", izjavio je potpredsjednik Barcelone za tamošnje medije. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nije tajna da se Florentino Perez nedavno sastao sa Neymarovim ocem uoči dodjele Zlatne lopte i zvijezdi Barcelone je ponudio plaću od 19 miliona eura.  

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.