Nakon raskida sa Splitom

Nemanja Bilbija pojačava Zrinjski?

Nekadašnji mladi bh. reprezentativac Nemanja Bilbija blizu je prelaska u HŠK Zrinjski.

Bilbija je nedavno raskinuo saradnju sa Splitom i kao slobodan igrač je dobio nekoliko ponuda za nastavak karijere, a posljednje informacije govore da će naredna destinacija u njegovoj karijeri biti mostarski Zrinjski. 

Naime, ovaj 24-godišnji napadač već je otputovao u Mostar i danas će obaviti završnu fazu pregovora sa upravom kluba na čelu sa Dankom Šulentom.  

Na kraju dodajmo da je Bilbija tokom dosadašnje karijere nastupao za Borac, Vojvodinu i Sarajevo. Za mladu reprezentaciju BiH je odigrao 22 utakmice i pritom postigao devet golova. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti