Bivši mladi bh. reprezentativac dolazi u Zrinjski

Bilbija: Interes je obostran, ostale su još sitnice

Od naredne polusezone za Zrinjski će najvjerovatnije nastupati bivši mladi bh. reprezentativac Nemanja Bilbija. 

Naime, Nemanja Bilbija je trenutno na putu za Mostar i do kraja današnjeg dana bi trebao dogovoriti sve detalje vezane za prelazak u HŠK Zrinjski, a to je ovaj 24-godišnji napadač potvrdio i u izjavi za SportSport.ba. 

"Nisam potpisao ugovor još uvijek, ali sam na putu za Mostar i vidjet ćemo hoće li doći do dogovora. Treba još neke sitnice riješiti, ali u svakom slučaju interes za saradnjom je obostran", kazao je bivši član FK Sarajevo i  dodao: 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zvalo me nekoliko klubova u proteklom periodu, ali to nije ono što sam želio. Nije mi bilo interesantno, niti finansijski privlačno", istakao je Nemanja Bilbija.

Zrinjski trenuno u Premijer ligi BiH zauzima drugu poziciju sa jednim bodom manje u odnosu na vodeću Slobodu, a dolazak Nemanje Bilbije bi zasigurno predstavljao veliko pojačanje u borbi za titulu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.