Stigao Kristijan Jajalo

Zrinjski doveo bivšeg golmana Dinama

Dino Kurbegović

Rukovodstvo HŠK Zrinjski uspješno je okončalo potragu za novim rješenjem na golmanskoj poziciji. 

Mostarski klub se u proteklim danima našao u problemima. Povredom Krešimira Bandića trener Vinko Marinović je ostao samo na dvojici čuvara mreže, pa je rukovodstvo kluba brzo reagovalo i dovelo Kristijana Jajala. 

Ovaj mladi golman je prije šest godina Širokog Brijega prešao na Maksimir, ali u Dinamu se nije uspio nametnuti i u proteklom periodu je kao posuđen igrač branio za Stupnik, Sesvete, Lučko, Inter Zaprešić i drugi tim Dinama. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jajalo je bivši kadetski, juniorski i mladi reprezentativac BiH, a njegovim i angažovanjem Bilbije, klub iz Mostara će zaključiti prelazni rok u kojem su ionako dobar igrački kadar dodatno ojačali. To dodatno potvrđuje namjere za osvajanje šampionske titule u BHT Premijer ligi BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.