Široki na pripremama u Antaliji

Kožulj: Evropa nam je primarni cilj

Edmir Škorić

Nekoliko premijerligaša svoj mir pronašlo je u Antaliji, a među njima je i Široki Brijeg.

Širokobriježani su, poput Željezničara, prije dvije noći stigli u Antaliju i smješteni su u hotelu Kremlin Palace, gdje se nalazi i tim sa Grbavice. I zaista, i jedni i drugi imaju fenomenalne uslove za 'lakši' dio priprema.

"Imamo tri utakmice u Antaliji i cilj nam je da ih što bolje odradimo i da se što bolje pripremimo", rekao je Kožulj, dodavši:

"Sigurno da ima umora, ali pripreme nisu bile pretjerano teške. Ostvarili smo tri pobjede i poraz protiv Rijeke u prvom dijelu priprema. No, nismo zadovoljni, sve ide prema planu".

Široki je kandidat za titulu kao i svake godine

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Naše ambicije se znaju. Spominjali smo i prije kako nam je Evropa primarni cilj, a sve preko toga bit će dodatni bonus. No, nadam se Evropi, sve preko je još bolje".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.