Široki u Antaliji

Bralić: Evropa cilj, potajno se nadamo i tituli

Edmir Škorić

Široki Brijeg se već nekoliko dana priprema u Antaliji za nastavak sezone.

Antalija je raj za mnoge klubove zimi, pa tako i za Širokobriježane, koji su smješteni zajedno sa Željezničarom u hotelu Kremlin Palace.

"uvjeti ovdje su uvijek dobri. Nadam se da ćemo kroz ovih 10-ak dana što bolje odigrati pripremne utakmice, te se što bolje spremiti za utakmicu sa Željezničarom. Tereni su sjajni, hotel je odličan, sve super"; rekao je Bralić za SportSport.ba, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Treći smo na tabeli, a ambicije su uvijek da izborimo Evropu, ali se potajno nadamo i tituli. Borit ćemo se za najveći uspjeh. No, Evropa je primarni cilj. Dobra smo momčad, možemo i do titule".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.